Bashkohu edhe ti!
Bëhu pjesë e këtij rrugëtimi për një vendbanim më të pastërt...

+ km
metra rrugë më të pastërta, me anësore të lyera
kosha të gjelbërt për mbeturina
park i rreguluar me të gjitha standarded

Dhuro.
Aktivizohu
Bëje diferencën

Bashkohu edhe ti, për një fshat më të jetueshëm!

Donacionet
PËR PARKUN

Dhuro

132,345 ден of 132,350 ден raised
ден
Personal Info

In order to make an offline donation we ask that you please follow these instructions:

  1. Make a check payable to "Unë për Xhepçishtin"
  2. On the memo line of the check, please indicate that the donation is for "Unë për Xhepçishtin"
  3. Please mail your check to:

    Unë për Xhepçishtin
    111 Not A Real St.
    Anytown, CA 12345

All contributions will be gratefully acknowledged and are tax deductible.

Donation Total: 500.00 ден

Është koha të ndryshojmë

Ndërtimi i parkut një hap i rëndësishëm, për më shumë hapsira të gjelbërta në fshat

Me ndërtimin e parkut të fshatit, bëhet një hapsirë e gjelbërt e para e këtij lloji me ulëse dhe shatërvan për të gjithë, në mënyrë që ti ndryshohet pamja hyrjes së fshatit dhe përkohësisht të zbutet problemi i kalimit të rrugës kryesore nga nxënësit e shkollës.

Aktivitet e grupit

Lista e aktiviteteve!

Date/Time Event
26/05/2018
7:00 am – 11:00 am
Përfundimi i punimeve
Parku i fshatit, Tetovë
13/05/2018
All Day
Aktiviteti III: Parku i fshatit- Dita 7
Xhepçisht, Tetovë
12/05/2018
All Day
Aktiviteti III: Parku i fshatit- Dita 6
Xhepçisht, Tetovë
29/04/2018
All Day
Aktiviteti III: Parku i fshatit- Dita 5
Xhepçisht, Tetovë
28/04/2018
All Day
Aktiviteti III: Parku i fshatit- Dita 4
Xhepçisht, Tetovë
22/04/2018
All Day
Aktiviteti III: Parku i fshatit- Dita 3
Xhepçisht, Tetovë
21/04/2018
All Day
Aktiviteti III: Parku i fshatit- Dita 2
Xhepçisht, Tetovë
14/04/2018
All Day
Aktiviteti III: Parku i fshatit- Dita 1
Xhepçisht, Tetovë
01/04/2018
All Day
Aktiviteti II: Vendosja e koshave të mbeturinave
Xhepçisht, Tetovë
25/03/2018
8:00 pm – 10:15 pm
Mbledhje e hapur: Prezentim i punës
Xhepçisht, Tetovë
1 2

Thënja e ditës!

“Atdheun sa e do aq edhe e mbronë"
Idriz Seferi

Lajmet e fundit

Mbledhje e hapur në objektin e ish-komunës

Pas një pauze disa javore, grupi ‘Unë për Xhepçishtin‘ u rikthehet aktiviteteve. Sonte në ora 21:00, në objektin e...

Read More

Përfundojnë punimet në parkun e fshatit – plani realizohet ashtu si edhe u prezentua

Pas një pune aktive dhe një sakrifice shembullore, grupi ‘Unë për Xhepçishtin’ përfundon punimet tek parku në hyrje të...

Read More

Vazhdon pastrimi i rrugëve: Vendosen 80 kosha per mbeturina

Më datë 1, prill 2018 grupi i aktivistëve të rinj të cilët tashmë identifikoheshin si anëtarë të iniciativës “Unë për...

Read More