| Aside, Featured, News

Pas një pauze disa javore, grupi ‘Unë për Xhepçishtin‘ u rikthehet aktiviteteve.

Sonte në ora 21:00, në objektin e ish-komunës, do të zhvillohet një takim i hapur për të gjithë anëtarët ku do të diskutohen:

  • Projektet e rradhës
  • Aktivitetet në vijim
  •  Strukturën e re organizative
  • Vazhdimësia e grupit

Pjesëmarja juaj nderon unitetin tonë dhe i jep një motiv më shumë nismës së grupit.

Ju faleminderit paraprakisht.

Me respekt,
Unë për Xhepçishtin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *