Mbledhje e hapur në objektin e ish-komunës

Pas një pauze disa javore, grupi ‘Unë për Xhepçishtin‘ u rikthehet aktiviteteve. Sonte në ora 21:00, në objektin e...

Read More

Përfundojnë punimet në parkun e fshatit – plani realizohet ashtu si edhe u prezentua

Pas një pune aktive dhe një sakrifice shembullore, grupi ‘Unë për Xhepçishtin’ përfundon punimet tek parku në hyrje të...

Read More

Vazhdon pastrimi i rrugëve: Vendosen 80 kosha per mbeturina

Më datë 1, prill 2018 grupi i aktivistëve të rinj të cilët tashmë identifikoheshin si anëtarë të iniciativës “Unë për...

Read More

Fillon të funksionoj “Unë për Xhepçishtin”- Aksioni i parë me plot suksese

Më datë 14 mars, 2018 në fshatin Xhepçisht, një grup aktivistësh që përbëhej kryesisht nga të rinj bënë pastrimin e rrugës...

Read More