Keni ndonjë pyetje?

Mund të na kontaktoni në cdo kohë përmes kësaj forme si dhe në viber dhe facebook.

 

Viber

Në grupin "Unë për Xhepçishtin"

Facebook

Gjithashtu në grupin e mbyllur "Unë për Xhepçishtin"

Në zyrë

Në zyrën e "Unë për Xhepçishtin" në ish ndërtesën e komunës.