|

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 26/05/2018
7:00 am - 11:00 am

Location
Parku i fshatit

Categories


Përfundimi i punimeve në park, gjegjësisht: Dekorimi me gurë të bardhë, montimi i pllakave dhe montimi i ulëseve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *